Fejér Megyei Természetbarát Szövetség

8000 Székesfehérvár, Rákóczi utca 25. Tel.: +36-30/6488-241

Adószám:18480799-1-07 E-mail: info@fejer-tura.hu Web: www.fejer-tura.hu

Tisztelt Tagszervezetek!

 

Két szeptemberi programmal kapcsolatban fordulunk hozzátok.

Idén szeretnénk újítani a megyei találkozó helyszínén. Az országos szövetség 2018. szeptember 7-9. között Verőcén a Csattogó-völgyben Természetjáró Fesztivált rendez. Arra gondoltunk, hogy mi is csatlakozunk ehhez a rendezvényhez, és Kisgyón helyett ott tartjuk meg a megyei találkozónkat, ahol átadjuk majd a Fejér Megye Természetjárásáért kitüntetéseket is. (Erre még június hónap végéig várjuk a javaslatokat).

A program sajnos még nem ismert, amint kiírásra kerül, megküldjük nektek is. Hasonló programokra lehet számítani, mint ami pl. GYOT-on (Gyalogosok Országos Találkozója) szokott lenni. (Nappal túra/este buli). A rendezvény weboldala: www.termeszetjaro.hu.

Az a kérésünk, hogy mérjétek fel egyesületetekben, hogy hány fő szeretne részt venni a fesztiválon. Fontos, hogy a több napra érkezők létszámát a szállásrendelés miatt legkésőbb július 4. csütörtökig legyetek szívesek jelezni.

 

A másik, már megszokott program szeptember 22-én a jubileumi, 30. Természetjárók Napja Dobogókőn. Erre a rendezvényre megfelelő létszám esetén külön autóbuszt indítunk. Kérünk benneteket, hogy a részvételi szándékot itt is július 4-ig legyetek szívesek jelezni.

Jó lenne, ha nemleges válasz esetén is kaphatnánk visszajelzést!

 

És a programoktól ugyan független, de felhívjuk a figyelmeteket, hogy vannak még tagszervezetek, nem is kevés, akik idén még  nem fizettek tagíjat felénk.

 

Csatolok egy nyomtatványt, amit azért kérünk kitölteni, hogy a régi elavult adatbázisunkat frissíteni tudjuk.

 

Köszönjük az együttműködést!

Székesfehérvár, 2018. június 18.

                                                                                                               Durmitsné Baics Rózsa elnök

                                                                                                               Horváth István főtitkár

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.